Allmänna motionsfloden: SDs miljöbravader

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

Miljö- och jordbruksutskottet är riksdagsutskottet som ansvarar för breda politiska områden som miljövård, naturvård och jordbruk. Alla avgörande om man vill ställa om samhället i mer hållbar riktning och sätta stopp för ett resursslöseri på en nivå som tar kol på mänskligheten.

Det här innebär såklart att möjligheterna att bedriva ett livsviktig arbete i Miljö- och jordbruskutskottet är stora. Därför blir det intressant att se vad riksdagens nyaste parti tänker göra för att rädda mänskligheten.

Förutom direktiv för utgiftsområdet allmän miljö- och naturvård, som är en del av deras budgetmotion, har Sverigedemokraterna lagt två motioner som kommer att behandlas av Miljö- och jordbruksutskottet. SDs recept för att rädda världen är begränsad till två frågor i Miljö- och jordbruksutskottet. En motion om att återinföra skogsröjningsbidraget. En motion om reformera terrängkörningslagen.

Det känns betryggande att de engagerar sig i de stora, globala och livsavgörande frågorna.

Miljö online2

Liknande artiklar