Beautiful Blogger Aword och sju saker som du inte visste om Supermiljöbloggen

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

Supermiljöbloggen har, tack vare sin ”progressivitet och sin faktabaserade folk- och opinionsbildning” nominerats till ”Beautiful Blogger Aword”. Vi ber att få tacka Johan Westerholm för nomineringen.

Vad spektaklet ska syfta till är fortfarande oklart. Ett antal regler följde med tävlingen: 1. Kopiera in awardbilden i bloggen för att visa att du har fått den. 2. Tacka och länka till den som nominerade dig. 3. Nominera sju andra bloggar och länka till dem. 4. Berätta sju intressanta saker om din blogg. Supermiljöbloggen skulle därför vilja nominera följande sju bloggar: 1. Uppsalainitiativet. Blogg som startades som ett svar på klimatskepikers spridande av missuppfattningar, desinformation och rena lögner kring global uppvärmning. Härligt vetenskapsförankrad blogg. 2. Naturskyddsföreningens blogg. Om Svensk miljöpolitik ur ett globalt perspektiv. Egna undersökningar och utredningar värvas med djupare analyser. 3. Ecoprofile. Inte bara en blogg/hemsida. Det är dessutom Sveriges största miljöforum. 4. Klotet. Ett av få etablerade medier som faktiskt har väldigt bra koll. 5. Emretsson. Trots en del åsikter som är oförenliga med Supermiljöbloggens åsikter, är denna blogg en bra källa för information och inspiration. 6. The Climate Scam. För dig som inte vill tänka själva. 7. Arkelsten. För er som gillar shopping. Sedan går vi in på det som är intressant på allvar. Här är sju saker du inte visste om Supermiljöbloggen: Supermiljöbloggen… 1. …kommer snart att lansera en satsning inför COP16. Tre av våra skribenter kommer att vara på plats och direktrapportera från mötet. 2. …har en skribent som på fullaste allvar gillar Beck-filmerna. 3. …har en skribent som skriver i sin presentation att han är ganska snygg och rätt bright. I själva verket stämmer bara det första påståendet. 4. …är en av de snabbast växande bloggarna i den Svenska bloggosfären. 5. …har, bara efter en dryg veckas bloggande, lyckats reta upp Carlgrens pressekreterare. 6. …kommer att placera detta inlägg under kategorin ”Veckans dumheter”. 7. …Har höga tankar om sig själv.

Miljö online2

Liknande artiklar