Centerpartiets Ungdomsförbund vill ha mer klimat-skepticism i Sverige

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

Magnus Andersson, ordförande i Centerpartiets Ungdomsförbund, efterfrågade igår på SVT Debatt en Svensk version av USA:s Tea Party Movement.

Man kan undra om Magnus överhuvudtaget vet vad Tea Party Movement är för någonting. Rörelsen består nämligen, till stor del, av klimatskeptiker. Offentligt stöder de klimatskeptiska teorier framtagna av Climate Depot. De är dessutom sponsrade av flera olika företag som har intresse i oljeindustrin. Att Magnus Andersson längtar efter en Svensk te-bjudnings-rörelse kan därför verka konstigt. Men om man tänker efter – det kanske i själva verket är precis en sådan rörelse som skulle kunna gynna hans eget parti?

Miljö online2

Liknande artiklar