Expressens Ulf Nilson kommer ut som klimatförnekare

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

Expressens krönikör Ulf Nilson, känd för att prata om ”pursvenskar” har nu kommit ut som klimatförnekare. I en krönika som publicerades igår skriver han att det är fräckt och motbjudande att tala om global uppvärmning under en så pass kall vinter och menar vidare också att stora delar av klimatforskningen skulle ha motbevisats. Anledningen till att detta inte kommer fram skulle vara PK-etablissemanget som styr oss via en ”mild diktatur”.

Vi på Supermiljöbloggen skulle vilja upplysa Ulf Nilson om att 2010 mycket väl kan komma att bli det varmaste året som någonsin uppmätts, att det kalla vädret i Sverige och andra delar av nordeuropa och östra USA kan bero på att ett reducerat arktiskt istäcke pressar ned kall polarluft över Europa och Nordamerika och att kostnaderna för klimatförändringarna blir allt större.

Miljö online2

Liknande artiklar