Fox News tar hjälp av kontaktannons i jakten på klimatskeptiker

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

Nästan galet konservativa Fox News som tidigare avslöjats att medvetet ha försökt få folk att tvivla på klimatförändringarnas äkthet har nu hamnat i nya blåsväder. Desperat som få verkar deras ”vetenskapskolumnist” Gene Koprowski lagt upp en annons på jakt efter klimatskeptiker. Anledningen till att han var på jakt efter klimatskeptiker var att miljöaktivisten och före detta Vice Presidenten Al Gore kritiserat Fox News konservativa talk show-värd Bill O’Reilly.Gene Koprowski menar dessutom att inkompetent nyhetsrapportering gör att allmänheten inte får nyheterna i en tillräckligt kritisk kontext. Sen går han vidare och hävdar att planeten skulle bli kallare trots att 2010 är det varmaste året som någonsin uppmätts.

Miljö online2

Liknande artiklar