Republikan: ”Gud fixar klimatet”

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

Den republikanske toppolitikern Mike Beard lyfter klimatdebatten till en högre nivå. Han menar att gud har givit oss obegränsat med resurser och att de som tror att människan kan förstöra jorden drabbats av hybris.

Mike Beard har suttit i Minnesotas delstatskongress sedan 2002 där han har ett flertal viktiga uppdrag. Beard kämpar just nu för att tillåta fler kolkraftverk i Minnesota. Utsläppen? Äsch, det fixar gud.

Det är inte så förvånande att president Barack Obama har problem att driva igenom en radikal klimatpolitik när hans politiska motståndare vill lägga ner naturskyddsmyndigheten, tysta NASA och nu också blandar in gud i leken.

Miljö online2

Liknande artiklar