Ledamot i SvD tror att miljörörelsen är en kommunistisk världskonspiration

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

Lars Bern, styrelseledamot i Stiftelsen Svenska Dagbladet och aktiv i förvillarorganisationen Stockholmsinitiativet, skriver i en debattartikel att miljörörelsen är en konspiration med målet att skapa överstatlig världsregering.

FN började gå ut med larmrapporter som påstods vara solitt förankrade i en enig vetenskap. Larmen bygger på ett hypotetiskt antagande om att koldioxid förstärker vattenångans växthuseffekt, vilket påstås leda till en rad klimatförändringar. Till dags dato finns det inga faktiska observationer som styrker detta grundläggande antagande. För varje ny FN-rapport hävdar man trots det, att tillståndet är värre än vad man tidigare befarat. Målet är att med skrämselpropaganda skapa underlag för en överstatlig ordning under FN. Detta har väckt till liv vänsterns gamla dröm om ett elitistiskt globalt styre.

Tidigare idag visste inte vi på Supermijöbloggen om vi skulle skratta eller gråta. Nu gråter vi för att vi skrattar så mycket.

Miljö online2

Liknande artiklar