Presidentkandidat: ”Jag älskar lukten av utsläpp”

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

DUMHETER. Sarah Palin, republikansk kandidat till att ta över som president i USA, slinter ibland med orden. Nu senast under ett av hennes PR-jippon.

Varje år genomförs den så kallade Memorial Day Parade i Washington DC. Det är en parad som samlar 500 000 motorcykelsveteraner. I år passade presidentkandidaten Sarah Palin på att delta, men när hon skulle förklara sitt engagemang för motorcykelparader blev det lite fel.

”Jag älskar den där lukten av utsläpp”, blev hennes motivering.

Visst, nu tar vi citatet lite ur sitt sammanhang, men med tanke på hur aktivt republikanerna motverkar en progressiv miljöpolitik så anser vi på Supermiljöbloggen ändå att citatet är en ganska passande beskrivning av deras inställning.

Miljö online2

Liknande artiklar