Delstat vill lagstifta om klimatförändringarnas icke-existens

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

North Carolina i USA är en av de delstater som riskerar att få problem med stigande havsnivåer. Nu slår man rekord i dumhet och klimatförnekeri genom att försöka lagstifta om att detta över huvudtaget skulle kunna ske.

Vad gör North Carolina för att förhindra klimatförändringarna som riskerar slå mot delstaten i form av stigande havsnivåer? Inget. Man har valt en lättare väg: att försöka lagstifta bort faktumet att havsnivån stiger.

Vi på SMB blev inspirerade av det handlingskraftiga tilltaget. Därför har vi på redaktionen nu stiftat en intern lag om att man inte får ha med bilder i sina artiklar på folk som är dumma i huvudet. Hoppas det fungerar.

Oj, vår lag fungerade inte riktigt.

UPPDATERING: En uppmärksam läsare noterade likheterna med följande videoklipp:

Miljö online2

Liknande artiklar