Donald Trump: Klimatförändringar kinesiskt påhitt

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

För den som då och då vill ha sig ett gott skratt passar det utmärkt att följa den amerikanske affärsmannen Donald Trump på twitter. En av hans senaste sensationella uttalanden handlar om att global uppvärmning bara är ett kinesiskt påhitt för att sänka konkurrenskraften i USA:s industri. 

Ett tidigare populärt inlägg här på Supermiljöbloggen handlade om att Donald Trump försökte stoppa en vindkraftsutbyggnad – för att den skulle förstöra utsikten från hans golfbana. Nu kan vi glädja våra läsare med ytterligare dumheter från den republikansympatiserande affärsmannen.

Det var mitt under brinnande valrörelse följande budskap dök upp på Trumps twitter:

Men det fina i kråksången är att när det väl passar Trump, så efterfrågar han istället den globala uppvärmningen. En dag senare dök nämligen detta upp:

Vi på SMB-redaktionen har ett tips till Donald Trump. Om han nu är trött på vindkraftverk, prat om global uppvärmning och ett kallt New York, varför inte flytta till någon liten önation? Där lär han slippa det. Nej, just ja. De kommer ju snart att försvinna – på grund av global uppvärmning.

Miljö online2

Liknande artiklar