Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
    Stäng
    Nyheter

    Scarlett Johansson kräver radikal klimatpolitik

    ”Miljontals fattiga människor har det senaste året upplevt översvämningar, stormar, skogsbränder och andra extrema väderfenomen. Konsekvenserna av klimatförändringarna kommer bli ännu mer lidande för de fattigaste. [..] Tiden håller på att rinna ut men det är inte för sent att stoppa en klimatkatastrof. Nu kräver vi att världens ledare tar sin historiska uppgift på allvar.”

    Så skriver bland andra skådespelarna Scarlett Johansson och Bill Nighy i ett brev till världens ledare inför klimattoppmötet i Cancun nästa vecka. I brevet, som publiceras i brittiska the Guardian, kräver man bland annat mer pengar för anpassning och uppbyggnad av grön teknik i fattiga länder.

    Supermiljöbloggen kommer att bevaka klimattoppmötet på plats i Cancun.

    SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

    Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

    Läs vad vi vill göra
    Tipsa!

    Tipsa oss

    Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.