SIBA lanserar secondhand-tjänst

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

Hemelektronikföretaget SIBA har nyligen lanserat en webbplats som förmedlar begagnade elektroniska varor.

Det är ingen direkt skillnad mellan SIBA:s tjänst och internetbaserade köp- och säljmarknaden Blocket. Men det visar på att SIBA har förstått att det finns ett andrahandsvärde för elektroniska varor. Att den ekonomiska livscykeln för en vara inte tar slut vid försäljning.

SIBA har fått sin inspiration från klädindustrin där exempelvis Filippa K har öppnat faktiska butiker som enbart säljer Filippa K secondhand varor. Om en faktiskt SIBA-secondhand butik blir nästa strategiska steg återstår att se.

Webbplatsen hittar du här

Miljö online2

Liknande artiklar