Stjärnornas gröna kamp inför Earth hour

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

Förra året vann Eric Saade melodifestivalen. Detta år har Danny Saucedo tagit sig till final. Nu ska de tävla om vem som är grönast. – Själva anledningen är förstås att både hans och mina fans ska försöka tänka likadant, känna att de själva kan bidra. Det är väldigt viktigt att tänka mer på miljön. Och förändring startar med de yngre, säger Danny Saucedo.

Han tillägger till Metro: – Många fans har redan sagt att de ska försöka göra detsamma. Det är i en video på nätet som Danny utmanar Eric. Fram till 31 mars, då det är dags för ”Earth hour”, gäller det för de två artisterna att i en månads tid duscha kortare, sopsortera noggrant och äta vegetariskt. Se videon här:

Miljö online2

Liknande artiklar