Vill du bli skribent på Supermiljöbloggen?

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

Vi på Supermiljöbloggen växer och vill nu utöka vår redaktion. Vi söker någon med genuint intresse för miljöfrågor som kan bli skribent hos oss. Är du den personen?

Med över 4 200 gillare på Facebook och över 2000 följare på Twitter, är vi en av Sveriges största miljöbloggar. Nu utökar vi vår redaktion och söker ytterligare en skribent.

För att skriva hos oss ska du ha möjlighet att lägga en del tid på bloggen. Allt bloggande är ideellt. I genomsnitt ska du skriva tre inlägg i veckan eller mer. Vi vill också att du har läst eller just nu läser någon form av högskoleutbildning som är relevant för bloggen, alltså kopplat till miljöfrågor, eller att du har skaffat dig liknande kunskaper på annat sätt, till exempel genom att arbeta med frågorna. Vi ser helst sökande av det juridiska könet kvinna.

Utöver detta är följande saker meriterande:* Tidigare erfarenhet av sociala medier* Erfarenhet av journalistik eller annat skrivande* Tidigare engagemang inom någon del av miljörörelsen

Som skribent hos oss får du:* Glada kommentarer på Facebook* Möjligheten att lära dig hur man bedriver ett framgångsrikt sociala medier-projekt från insidan* Nya vänner och kontakter med folk från olika delar av miljörörelsen

Intresserad? Skicka ett mail till tips[snabel-a]supermiljobloggen.se, och skriv ihop ett meddelande där du berättar lite om dig själv, dina erfarenheter och varför du skulle vilja bli en del av vårt lag. Bifoga även ett arbetsprov med ett inlägg som du tror skulle passa bra på Supermiljöbloggen. Vi hörs!

/Redaktionen

Miljö online2

Liknande artiklar