SMB i Almedalen

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

Nu nalkas årets största politiska mötesplats – Almedalensveckan på Gotland! I år har det varit rekordmånga ansökningar och kalendariet är en veritabel godispåse för alla miljöengagerade människor. SMB kommer att ha skribenter på plats hela veckan för att rapportera de mest intressanta och relevanta miljönyheterna – såväl som aktuellt skvaller.

Förutom vår sedvanliga rapportering kommer vi dessutom utse Dagens Almedal och Dagens Almetopp. Vem har gjort dagens utspel som är mest positivt eller negativt för miljöfrågorna? Vi kommer även att utse Dagens Rauk. Som många vet är rauken en funny-looking abrasion formad sten som är vanlig längst kusten på Gotland. Men en rauk måste ändå också klassas som en märklig grej som ingen riktigt vet var den kommer ifrån. Dagens Rauk kommer därför att ges till dagen mest luddiga uttalande, konstiga företeelse eller osammanhängande utspel.

Förutom dessa format kommer vi också ha SMB på stan – intervjuer med och frågor till Sveriges största miljökändisar och makthavare. Och vi vill veta vad ni vill fråga dem! Skicka in era frågor på tips[snabel-a]supermiljobloggen.se. Ni når oss också via vår facebooksida och Twitter (#SMBalm). Alla tips om aktioner och utspel under veckan är också välkomna.

Naturligtvis vill vi ju också har reda på allt ert skvaller! Har Carl Bildt verkligen sagt att han vill öppna för metanutvinning på den sibiriska tundran? Kommer SL-kortet bli hela fyra chipspåsar dyrare i år? Och är det sant att Eskil Erlandsson kommer att dyka upp i en kostym – helt gjord i fläskkött?Tipsa oss om miljönyheter, Dagens almetoppar, almedalar eller raukar i Almedalen: Mobil: 070 280 3884 Twitter: @SupermiljobloggFacebook: SupermiljöbloggenSjälvklart får du vara anonym.

Vi hoppas på er hjälp med att få till årets bästa, roligaste och smartaste nyhetsrapportering från Almedalen 2012!

Miljö online2

Liknande artiklar