#SMBalm: Klimatförnekare höll debatt

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

Lars Johansson från klimatförnekargruppen Stockholmsinitiativet menar att Trygg-Hansas folder om klimathotet är som pedofili. Detta sade han i en debatt där vår skribent Lorentz Tovatt deltog.  Klimatförnekarna i Stockholmsinitiativet arrangerade en debatt på temat ”Lurar media oss om klimatet?”. Med i debatten var tre klimatförnekare (eller ”skeptiker” som de hellre kallar sig själva”)Detta är helt klart dagens rauk, dvs något riktigt konstigt:Debatten i övrigt var svår att följa. Debattörerna pratade om många olika saker i ett sammelsurium, där det var svårt att hänga med bland de många ihopblandade siffrorna och påståendena.Vår skribent Lorentz Tovatt kommenterar debatten här:Vår skribent Jocke Holmström twittrade under seminariet:  [<a href=”http://storify.com/JockeHolmstrom/klimatfornekardebatt-i-almedalen” target=”blank”>View the story ”Klimatförnekardebatt i #Almedalen” on Storify</a>]

Miljö online2

Liknande artiklar