#SMBalm: Vi är Årets Almedalsbloggare!

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

Supermiljöbloggen har blivit utnämnda till årets Almedalsbloggare 2012. Juryn bestod av Makthavare.se:s Jonas Morian, Martina Lind från Politometern, Anton Johansson från Twingly och Karin Bäcklund från Bloggplats H12.

Motiveringen löd: ”Med stark och tydlig närvaro, påtagligt engagemang och kunskap, samt ett skickligt utnyttjande av teknikens alla möjligheter att nå ut med budskap har Årets Almedalsbloggare imponerat stort på juryn. Med en allt mer fragmentiserad Almedalsvecka ökar behovet av sakkunnig och specialiserad bevakning inom viktiga områden. Årets vinnare är ett utmärkt exempel på sådan bevakning. Det här är ett gäng som tydligt visat att de förtjänar utmärkelsen Årets Almedalsbloggare 2012.”SMB tackar ödmjukast för denna fina utmärkelse och för allt stöd hittills! Veckan är inte slut än och vi hoppas kunna fortsätta rapportera de viktigaste miljönyheterna till våra läsare!Länkar: Pressmeddelandet från Twingly, Makthavare.se:s artikel om vinsten.

Miljö online2

Liknande artiklar