SMB på Naturskyddsföreningens höstkonferens

OBS! Detta inlägg har inte granskats efter att det flyttats till vår nya webbplats. Det kan därför sakna bilder och se konstigt ut på vissa ställen.

I fredags besökte SMB Naturskyddsföreningens höstkonferens ”Hur gör vi då?”. förmiddagen spenderades i helsal tillsammans med representanter från näringsliv, politiken och den ideella sfären medan eftermiddagen delades upp i olika pass där man parallellt kunde diskutera de ekonomiska, historiska, tekniska och förhandlingsmässiga parametrarna av miljöfrågorna. För dig som missade konferensen ligger det en hel del filmklipp uppe på Naturskyddsföreningens hemsida.

Några av de tyngsta namnen i miljösvängen var på plats och vi hade turen att stöta ihop med några av dem. Självklart tog vi chansen att ställa dem några frågor. Alla intervjuer följer nedan, samt ligger uppe på Supermiljöbloggens egen youtube-kanal.

Lena Ek, miljöministern:

Petter Lydén, Diakonia:

Mikael Karlsson, Naturskyddsföreningen:

Mattias Klum, fotograf & Johan Rockström, forskare:

Jonas Sjöstedt, Vänsterpartiet:

Mattias Svensson, liberal debattör & David Jonstad, journalist:

Chee Yoke Ling, Third World Network:

Carolina Klüft, Naturskyddsföreningen:

Miljö online2

Liknande artiklar