HAR DU #FÖRSTORASKOR?

#FörStoraSkor: Minimera fotavtrycken i Visby och vinn biobiljetter!

Ännu en dag gryr i Almedalsland och ett glatt och miljövänligt Sverige. Eller?

Supermiljöbloggen har ofta påpekat att vi i Sverige har lite högre miljöbelastning än vad vi gärna gör gällande, något som vi under årets Almedalsvecka gärna vill påpeka. För att belysa denna fråga ytterligare har vi också ordnat en spännande tävling som vi drar igång idag!

Över Visby har vi spridit ut skor i generösa storlekar (stort tack till King Size shoes som har varit snälla nog att ge oss några dojor). Om du har riktig tur så hittar du en av dessa skönheter, lämpligt målade i SMB’s karakteristika lila färg, och har därmed vunnit två biobiljetter till filmen ”Into the Storm”. Hör av dig till oss på något av följande sätt…

Facebook: Supermiljöbloggen
Twitter: @Supermiljoblogg
Instagram: @Supermiljobloggen
Mejl: tips[snabel-a]supermiljobloggen.se.

Tagga #FörStoraSkor

May the odds be ever in your favour!

photo

Miljö online2

Liknande artiklar