Skicka saker gratis och klimatsmart

Foto: asenat29

Är du ofta ute och åker med en tom bil? Eller har du saker du vill skicka? Ett nytt företag, Gofreel, har startats upp där tanken är att privatpersoner helt enkelt ska hjälpas åt, men det går också att ansluta sig som företag. För privatpersoner är det gratis.

På företagets hemsida står det:

Efter att du skapat ett kostnadsfritt användarkonto på Gofreel.se kan du be andra användare om hjälp med en transport. Du kan få hjälp med ytterligare transporter genom att samla poäng för varje transport du genomför. Varje gång du hjälper en annan användare med en transport så får du en poäng.

För att kunna efterfråga hjälp med transporter behöver du minst ett poäng på ditt poängsaldo. Varje månad fylls ditt poängsaldo med ett fritt poäng som är giltig under den månaden. Behöver du fler poäng samlar du lätt ihop dem genom att hjälpa andra användare med deras transportförfrågningar.

Du spar pengar och tid när du får hjälp med dina ärenden. Du kan också beställa varor från anslutna företag och få dem kostnadsfritt levererade till dig. Genom att använda tjänsten träffar du vänner och grannar och gör samtidigt nya spännande bekantskaper. Du kan som privatperson nyttja tjänsten till att beställa leveranser mellan privatpersoner, t.ex. om du glömt mobilladdaren eller träningsväskan etc.

På Gofreel’s hemsida kan du registrera dig som användare, logga in i systemet och skapa en förfrågan om transport mellan två platser. Förfrågan skickas ut till andra anslutna personer i det aktuella området. När någon accepterat din förfrågan får du ett meddelande.

Miljö online2

Liknande artiklar