Supermusik för Supermiljöbloggen, först ut: Samuel Gajicki

Foto: Niklas Marklund

Den 7 april firar Supermiljöbloggen fyra år och ställer därför till med fest med temat ”Framtidens mat”. Vi har kvällen till ära fått tag på tre fantastiska artister som vi vill presentera för er läsare! Först ut är artisten Samuel Gajicki, som skapar musik där ärliga texter möter vackra ljudlandskap.

Samuel släppte sin första Ep ”The Dawn” februari 2014 och hans musik är en mix av singer-songwriter och indie. Samuels influenser är många men han säger att Coldplay och John Mayer betyder särskilt mycket. Han är just nu aktuell med videosläpp till singeln ”Free man” från The dawn som spelades in i Joshua Tree-öknen i Kalifornien.

Samuel berättar för Supermiljöbloggen att han tycker att den viktigaste miljöfrågan idag är alla kemikalier i maten. Han väljer mat utifrån ett miljöperspektiv genom att köpa mer ekologiska varor då och då – särskilt ägg tycker han är viktigt att köpa ekologiskt, säger han själv.

Med anledning av kvällens tema ville vi veta vad Samuel själv tror är Framtidens mat.

Ingen aning, säger han och skrattar, den som lever får se!

Den 7 april kan du alltså se Samuel spela på Pet Sounds bar i Stockholm med insläpp kl 18. Har du inte möjlighet att se live kan du även lyssna på Samuel här.

Miljö online2

Liknande artiklar