Supermiljöpodden #6 – Vad kan du göra åt din miljöpåverkan?

Foto: Vera Telemo och Ellen Palm

Detta är det första avsnittet i en serie på tre delar där Supermiljöpodden fokuserar på de största källorna till globala växthusgasutsläpp: el-produktion, transport och jordbruk. Först ut är tema el-produktion och konsumtion. Dessutom diskuterar Vera och Ellen rening av läkemedelsrester i avloppsvatten, det planerade höghastighetståget och de senaste utspelen om livsmedelsindustrin.


Tidigare avsnitt:


SMB:s poddare heter Vera Telemo, nybliven miljövetare som tidigare har jobbat med studentradion i Lund, och Ellen Palm, som är civilingenjör och jobbar på Lunds universitet med energi- och klimatforskning. Ellen har också jobbat på studentradion i Lund och driver kampanjen PlastfriNovember.

Miljö online2

Liknande artiklar