Supermiljöpodden #12 – Räkfiske

Foto: Vera Telemo och Ellen Palm

I veckan beslutades det att den tidigare rödlistade svenska västkusträkan får grönt ljus i WWFs fiskguide. Av den anledningen pratar vi i detta avsnitt av Supermiljöpodden om fiske i allmänhet och räkfiske i synnerhet. I övrigt diskuteras klimatneutrala kläder, penselkrabbans intåg i svenska farvatten samt svensk miljöpolitik och dess ovissa framtid.

I studion: Vera Telemo och Ellen Palm.


Tidigare avsnitt:


SMB:s poddare heter Vera Telemo, nybliven miljövetare som tidigare har jobbat med studentradion i Lund, och Ellen Palm, som är civilingenjör och jobbar på Lunds universitet med energi- och klimatforskning. Ellen har också jobbat på studentradion i Lund och driver kampanjen PlastfriNovember.

Miljö online2

Liknande artiklar