Supermiljöpodden intar iTunes

Foto: Vera Telemo och Ellen Palm
Att Supermiljöpodden fyller tvåsiffrigt och släppt sitt 10:de avsnitt firar vi med att numera finnas tillgängliga överallt och hela tiden i alla podcast appar på din telefon, iTunes och Android. Gå in och sök på Supermiljöpodden och börja prenumerera!
Nästa avsnitt släpps på måndag, den 11 maj, men fram tills dess kan du lyssna på gamla guldkorn som när Vera åkt buss till Parismötet och fick lämna ifrån sig sin gaffel i säkerhetskontrollen eller när Ellen inspirerat chilenare att delta i Sveriges nationalsport, återvinning.

Tidigare avsnitt:


SMB:s poddare heter Vera Telemo, nybliven miljövetare som tidigare har jobbat med studentradion i Lund, och Ellen Palm, som är civilingenjör och jobbar på Lunds universitet med energi- och klimatforskning. Ellen har också jobbat på studentradion i Lund och driver kampanjen PlastfriNovember.

Miljö online2

Liknande artiklar