Supermiljöpodden #20 – ”Jag vill egentligen inte prata om Trump…”

Foto: Vera Telemo och Ellen Palm

Det som är på allas läppar kommer i detta avsnitt av Supermiljöpodden även vara på våra. USA:s nästa president blir klimatförnekaren Donald Trump – men vad innebär detta för miljö- och klimatarbetet och hur mycket kan han egentligen påverka?

I övrigt diskuteras klimattoppmötet i Marrakech och Davids seger över Goliat i fighten om finansiering för strandstädning i Bohuslän.

I studion Vera Telemo och Ellen Palm.


Tidigare avsnitt av Supermiljöpodden hittar du på iTunes eller:


SMB:s poddare heter Vera Telemo, masterstudent vid Stockholm Resilience Center och Ellen Palm som doktorerar vid Lunds universitet inom energi- och klimatforskning. Ellen driver även kampanjen PlastfriNovember. Vill du kontakta Supermiljöpodden maila: podd[snabel-a]supermiljopodden.se

Miljö online2

Liknande artiklar