Supermiljöbloggen är ”Årets bästa branschblogg”

Foto: Navigator Sverige

En jury från PR-byrån Navigator Sverige har utsett de bästa branschbloggarna 2016, och Supermiljöbloggen vann i kategorin ”Miljö och hållbarhet”.

Juryns motivering: ”Supermiljöbloggen är, som oberoende blogg, en stark förmedlare av relevant information inom miljö- och hållbarhetsområdet. Bloggen har flera duktiga skribenter, väl valda gästbloggare och är aktiv i många sociala kanaler för att dra trafik och skapa intresse för sitt innehåll. Inläggen innehåller nyttiga länkar till relaterade artiklar och under menyfliken ”Dumheter” finns samlad läsvärd aktuell galenskap inom miljöområdet från hela världen.”

SUPERTACK! säger vi på Supermiljöbloggen! <3


Om tävlingen: ”Varje år utser Navigator Sveriges Bästa Branschblogg inom tio utvalda branscher. Juryn består av byråns digitala strateger och copywriters med lång erfarenhet av vad som krävs för att skapa en riktigt intressant och framgångsrik blogg. Här hittar du vinnarna i respektive bransch 2016.

En lång rad bloggar inom respektive bransch gås igenom grundligt och 10 vinnare, en per bransch, utses genom en sammantagen bedömning av: tonalitet, design, funktionalitet, innehåll och sökmotoroptimering (SEO).”

Miljö online2

Liknande artiklar