Supermiljöpodden #26 – Att leva som man lär?

Foto: Vera Telemo och Ellen Palm

Kan Norge på ett trovärdigt sätt ta på sig ledartröjan när det gäller klimatet? Och kan man som forskare inom miljö- och klimatfrågor verkligen flyga? I detta 26 avsnitt diskuterar vi forskaren Kevin Anderson syn på vikten av personligt ledarskap, ungdomars klimatångest och situationen för den svenska biogasen.

I studion, Vera Telemo och Ellen Palm.

Lyssna på avsnitt #26 


Tidigare avsnitt av Supermiljöpodden hittar du på iTunes eller:

  • Här hittar du det tjugofemte avsnittet om kladdiga förpackningar, lånecyklar i Kina och återvinning av kväve.

SMB:s poddare heter Vera Telemo, masterstudent vid Stockholm Resilience Center och Ellen Palm som doktorerar vid Lunds universitet inom energi- och klimatforskning. Ellen driver även kampanjen PlastfriNovember. Vill du kontakta Supermiljöpodden maila: podd[snabel-a]supermiljobloggen.se

Miljö online2

Liknande artiklar