We want you! Supermiljöbloggen söker nya skribenter + kassör

Vill du bli en del av Sveriges största och bästa miljöblogg? Häng på, vi på Supermiljöbloggen letar nu nya vassa personer till vår redaktion!

Sedan 2010 har vi bevakat klimat-, miljö- och hållbarhetsfrågor, kombinerat med föreläsningar, event och kampanjer. Idag har SMB vuxit till att bli Sveriges största miljöblogg och bär häftiga priser såsom bästa Almedalsblogg och Årets miljöhjälte i bagaget. Nu vill vi bli fler! 

Vi tror att du som ansöker om att bli skribent är en dedikerad miljönörd som är snabb på tangenterna. Du behöver ha ett genuint engagemang och kunna avsätta tid för skrivandet.

Utöver nya skribenter söker vi även en kassör till vår styrelse. Du bör ha erfarenhet av redovisning eller annat ekonomiarbete.

Som SMB:are blir du del av en tight och hjälpsam redaktion. Arbetet är ideellt och oavlönat, men men ger möjlighet till  en plattform med över 30.000 FB-följare, ett grymt nätverk och en möjlighet att verkligen kunna påverka.

Intresserad? Klart du är! Mejla en kortare introduktion av dig själv och dina eventuella specialkunskaper anna.ljungstrom[snabel-a]supermiljobloggen.se. Om du har siktet inställt på skribentrollen ska du bifoga en egenskriven nyhetsartikel i linje med SMB:s stil. Artikeln ska vara relativt kort och röra ett aktuellt ämne.

Miljö online2

Liknande artiklar