Årets inspiratörer för hållbarhet 2018

Varje år rankar GreenMatch inspiratörer för hållbarhet. SMB, Gröna moment och Slow Fashion är några på årets lista. 

”Sommarens extrema värme och torka, samt rapporteringar om plastavfall i världshaven och överkonsumtion är alla tecken på att vår livsstil behöver förändras. Just därför vill vi på GreenMatch belysa de aktörer som aktivt inspirerar andra till att göra skillnad för en mer hållbar framtid”, skriver GreenMatch.

Kategorierna behandlar vardag, mode, mat, klimat och miljö, och energi, och har många inspiratörer att spana in.

Alla vinnande Inspiratörer för hållbarhet 2018 hittar ni här.

Motivering för Supermiljöbloggen:

Supermiljöbloggen är en ideell nyhetsblogg där du som läsare kan ta del av ett stort utbud av aktuella nyheter inom klimat och miljö – både på nationell som internationell nivå. Detta nyhetsinnehåll kan du även ta del av på bloggens många sociala mediekanaler. Du kan läsa om det mesta inom miljönyheter till exempel artiklar om klimatpolitik, djur och natur, opinion och gröna matrecept. Med sitt breda omfång av ämnen fångar de upp de mest allvarliga nyheterna, samtidigt som de kommer ihåg att belysa det positiva i världen. De ger sina läsare kunskaper samtidigt som de inspirerar dem till mer reflektion kring dagens klimat- och miljöfrågor.


SMB kämpar för hållbar matproduktion. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla hemsidan och vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

Swisha en slant till 123 270 12 33 för att stötta vårt arbete. 

Miljö online2

Liknande artiklar