Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Dumheter

  Allmänna motionsfloden: SDs miljöbravader

  Miljö- och jordbruksutskottet är riksdagsutskottet som ansvarar för breda politiska områden som miljövård, naturvård och jordbruk. Alla avgörande om man vill ställa om samhället i mer hållbar riktning och sätta stopp för ett resursslöseri på en nivå som tar kol på mänskligheten.

  Det här innebär såklart att möjligheterna att bedriva ett livsviktig arbete i Miljö- och jordbruskutskottet är stora. Därför blir det intressant att se vad riksdagens nyaste parti tänker göra för att rädda mänskligheten.

  Förutom direktiv för utgiftsområdet allmän miljö- och naturvård, som är en del av deras budgetmotion, har Sverigedemokraterna lagt två motioner som kommer att behandlas av Miljö- och jordbruksutskottet. SDs recept för att rädda världen är begränsad till två frågor i Miljö- och jordbruksutskottet. En motion om att återinföra skogsröjningsbidraget. En motion om reformera terrängkörningslagen.

  Det känns betryggande att de engagerar sig i de stora, globala och livsavgörande frågorna.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.