Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Dumheter

  Delstat vill lagstifta om klimatförändringarnas icke-existens

  North Carolina i USA är en av de delstater som riskerar att få problem med stigande havsnivåer. Nu slår man rekord i dumhet och klimatförnekeri genom att försöka lagstifta om att detta över huvudtaget skulle kunna ske.

  Vad gör North Carolina för att förhindra klimatförändringarna som riskerar slå mot delstaten i form av stigande havsnivåer? Inget. Man har valt en lättare väg: att försöka lagstifta bort faktumet att havsnivån stiger.

  Vi på SMB blev inspirerade av det handlingskraftiga tilltaget. Därför har vi på redaktionen nu stiftat en intern lag om att man inte får ha med bilder i sina artiklar på folk som är dumma i huvudet. Hoppas det fungerar.

  Tom Thompson, en av de politiker som
  driver på för lagförslaget

  Oj, vår lag fungerade inte riktigt.

  UPPDATERING: En uppmärksam läsare noterade likheterna med följande videoklipp:

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.