Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Dumheter

  Expressens Ulf Nilson kommer ut som klimatförnekare

  Expressens krönikör Ulf Nilson, känd för att prata om ”pursvenskar” har nu kommit ut som klimatförnekare. I en krönika som publicerades igår skriver han att det är fräckt och motbjudande att tala om global uppvärmning under en så pass kall vinter och menar vidare också att stora delar av klimatforskningen skulle ha motbevisats. Anledningen till att detta inte kommer fram skulle vara PK-etablissemanget som styr oss via en ”mild diktatur”.

  Vi på Supermiljöbloggen skulle vilja upplysa Ulf Nilson om att 2010 mycket väl kan komma att bli det varmaste året som någonsin uppmätts, att det kalla vädret i Sverige och andra delar av nordeuropa och östra USA kan bero på att ett reducerat arktiskt istäcke pressar ned kall polarluft över Europa och Nordamerika och att kostnaderna för klimatförändringarna blir allt större.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.