Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Dumheter

  GT:s kommande samhällsinsatser – vi har hela listan

  GT – tidningen som står på den lilla människans sida

  Efter att festivalen Way Out West gick ut med att man inte tänkte servera kött har debatten gått varm. Kvällstidningen GT har valt att ställa sig vid ingången till festivalen och dela ut gratis kött. Nu är den stora frågan – vad kan GT:s nästa stora samhällsinsats bli? 

  Fler och fler gör insatser för miljön. Organisationer och bloggar startas upp för att driva miljöfrågor. Företag satsar på hållbar infrastruktur och sopsortering. Allt fler klimatkompenserar. Men nu har det gått för långt! Vi kan väl inte förvänta oss av människor som åker på en festival två-tre dagar ska ta bort en ingrediens ur sin mat?

  Som tur är har kvällstidningen GT förstått att det antagligen är traumatiserande för människor att vara utan en ingrediens under två dagar. Därför ställde de sig utanför festivalen och delade ut gratis kött. Efter en sådan samhällsinsats kan man inte annat än undra: Vad blir GT:s nästa stora satsning? Hur ska de nu rädda den lilla människan från andras förtryck?

  Vi tog oss, med detta, friheten att (med hjälp av fyndiga läsare) sammanställa en liten lista med förslag på samhällsinsatser som rimmar med GT:s logik:

  – Dela ut knark på gata där krogarna har nollvision!
  – Dela ut godis utanför dagis med hälsoprofil!
  – Dela ut bensin på gågator!
  – Dela ut cigaretter på krogen!
  – Dela ut sprit på högstadiediscon!
  – Dela ut porrfilmer på porrfria hotell!
  – Dela ut lampor på Earth Hour!

  Med det vill vi även passa på att lycka till! Var så goda för alla tips, ut och rädda världen nu!

  TILLÄGG: För all del, kom med fler tips i kommentarsfältet!

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.