Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Dumheter

  Känd chefredaktör kommer ut som klimatskeptiker

  Mats Edman, chefredaktör och VD på tidningen Dagens Samhälle (finns ej på nätet, förutom debattdelen), kom i veckan ut som klimatskeptiker. I en krönika i tidningen berättar han att han minsann tycker att det får vara nog med domedagsprofetior.

  Mats skriver bland annat:

  Numera ska var och varannan kommun äta ekologiskt, närodlat och bedriva en ”hållbar” verksamhet i stort och smått. Medborgarna ska tränas att överleva på det hembygden ger. Utan källsortering går vi under. Problemet är att superkatastroferna inte har inträffat. Det är dessutom högst tveksamt om de alls kommer.

  Vad Mats kanske inte visste är att 97-98 procent av världens alla klimatforskare är helt överens om den globala uppvärmningen.

  Vi på Supermiljöbloggen ska inte uppvigla våra läsare till att göra något speciellt åt detta. Däremot skadar det inte att informera dom om att man KAN säga upp sin prenumeration på en tidning – ingen nämnd ingen klämd (Dagens Samhälle).

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.