Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Dumheter

  Klart vi ska flyga mer!

  Anna Wilson är projektledare på Timbro men ska snart byta jobb och bli generalsekreterare på branschorganisationen Svenskt flyg. Hon tycker förstås vi ska flyga ännu mer eftersom ”Flyget och den fria rörligheten är en förutsättning för ett öppet och fritt samhälle. Flyget gör att vi kan upp- leva världen och utbyta erfarenheter.”

  Hon menar också att flygbranschen, och i förlängningen det öppna och fria samhället får man alltså anta, hotas av ”tillväxtkritiska röster i samhällsdebatten som skrämmer folk med att jorden går under om vi fortsätter flyga”. När hon tillträder tänker hon ta debatten med dessa och visa vilka framsteg flygbranschen har gjort med sitt miljöarbete.

  Vi på Supermiljöbloggen väntar med spänning på att hon ska tillträda och attackera dom tillväxtkritiska rösterna med forskning som visar på att ett ökat flygande är möjligt att kombinera med hållbar utveckling.

  Bilden till inlägget? Det är en blå dunst.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.