Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Almedalsveckan – Engagerade och motiverade medarbetare är nyckeln

  Startdatum: 2121-07-06

  Slutdatum: 2121-07-06

  Tid: 10:40:00 - 11:00:00


  Arrangör: SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling

  Hur ska man som arbetsgivare navigera i post-covid-samhället? Medarbetarna är en avgörande nyckel till hållbar framgång, hur fortsätter arbetet med att vara den attraktiva arbetsgivaren?
  Utmaningarna känner vi till. Målet är hållbar framgång. Här berättar några verksamheter som uppmärksammas som attraktiva arbetsgivare om sin resa. Frågor som vilka deras framgångsfaktorer har varit och hur de arbetar med sitt arbetsgivarvarumärke tas upp. Finns det en mirakelmedicin eller gäller olika recept för olika verksamheter?
   
  Några av de deltagande verksamheterna har nyligen både fått Utmärkelsen Svensk Kvalitet och stått överst på prispallen till Great Place to Work. Bakom framgångarna ligger ett målmedvetet långsiktigt arbete och en tydlig strategi från ledningen. Vid detta seminarium reflekterar några goda föredömen kring frågor som: Hur påverkas ledarskapet, hur skiftas fokus till människan för prestation och uthållighet, hur hålls dialogen och de ständiga förbättringarna vid liv?
  Du kollar på föreläsningen på Almedalsveckan Play.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra