Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Almedalsveckan – Hållbart företagande hjälper till att nå klimatmålen – modeller så att vi alla kan bidra

  Startdatum: 2121-07-06

  Slutdatum: 2121-07-06

  Tid: 14:00:00 - 14:35:00


  Arrangör: Ship of a New Story, add:WISER B2B AB, Emprogage

  I ett hållbart paradigmskifte behöver vi se nya sanningar och bygga modeller för att klara av att göra fördelaktiga förändringar. Hur skapas hållbarhet + lönsamhet = sant genom en mätbar hållbarhetsmetodik?
  Hållbarhet är det paradigmskifte som vi just nu är mitt i. Hur kan vi få transparens i valmöjlighet och beslut i en systemreflektion av framtiden som går att mäta?
   
  Hur ska den som kan lösa framtidens utmaningar skapa modeller som den som vill införa ett nytänkande förstår? Det ska vara lätt att göra “rätt”. Metodens struktur ska vara enkel att följa och förstå, som att till exempel utgå från en ABCD-uppdelning. Då kan den som har lösningar för framtidens utmaningar hitta en gemensam grund att bygga på med den som söker en lösning för att införa ett nytänkande. Men hur ska de de definieras, följas upp och mätas? Det är vad vi kommer att presentera och arbeta tillsammans med under i denna programpunkt.
  Du följer workshopen på Almedalsveckan Play.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra