Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Almedalsveckan – Hur förebygger organisationer stress och ohälsa med coaching?

  Startdatum: 2121-07-05

  Slutdatum: 2121-07-05

  Tid: 14:00:00 - 14:45:00


  Arrangör: KC Group

  23% av svenska arbetstagare upplever hög anspänning på arbetet. Forskning har visat att den kompetens som förvärvas genom coaching kan minska stress med upp till 74%. Hur kan verksamheter få hjälp att jobba proaktivt för att förhindra sjukskrivningar genom att minska den höga anspänningen?

  För att förebygga stress och skapa psykologiskt välbefinnande behöver arbetsgivare jobba med att skapa tillit och samverkan i organisationen. Begriplighet, hanterbarhet och meningsfullhet har sedan länge också visat sig ha stor betydelse för välmående och fungerande organisationer.
   
  Arbetsgivarna har idag ansvar för organisatorisk och social arbetsmiljö. Forskningsresultat har visat att den kompetens som förvärvas genom coaching kan minska stress med upp till 74%.
   
  Ta del av hur coaching som verktyg och professionella coacher som komplement till företagshälsovård kan vara ett ekonomiskt, hållbart och effektivt sätt att skapa en god arbetsmiljö. Du får möta ledare som fått positiva resultat av coaching för egen del och för sina medarbetare.
   
  Du får med dig konkreta verktyg och tips på hur arbetsgivare kan få ekonomiskt bidrag från Försäkringskassan för chefer och medarbetare som är i behov av stöd. Exempelvis vid stress, konflikter eller arbetsmiljöproblem.
  Du följer föreläsningen på Almedalsveckan Play.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra