Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Almedalsveckan – Hur skapar vi hållbara människor på våra arbetsplatser?

  Startdatum: 2121-07-07

  Slutdatum: 2121-07-07

  Tid: 09:15:00 - 10:30:00


  Arrangör: MindShift Sverige

  För att kunna frigöra varje människas och organisations fulla kapacitet krävs att människors hållbara välbefinnande stärks. Hur kan arbetsplatsen stärka självledarskap och få goda resultat för organisation och medarbetare?
  Hur skapar vi en innovativ inkluderande arbetsplats där tillit, engagemang, samverkan, sociala interaktioner, innovation och lekfullhet får plats?
  Hur ökar vi medvetenheten om dessa frågor i styrelserum och ledningsgrupper?
  Hur kan den ”moderna” arbetsplatsen uppgraderas för att stärka inre och yttre utveckling?
  Hur mäter vi allt detta och hur ser vi vinsterna av våra insatser?
  I denna session samlas ni, en ny konstellation av personer med olika roller och perspektiv för hur hållbart välbefinnande ska kunna ta mer plats i vår gemensamma samhällsutveckling. I samarbete med er deltagare börjar vi formulera gemensamma ambitioner för det kommande året och arbetssätt för att börja testa och experimentera i riktning mot denna gemensamma ambition. Sessionen avslutas med ett pass med fokus på upplevelsebaserade metoder för att ge plats för hållbart välbefinnande.
  Du följer workshopen på Almedalsveckan Play.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra