Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Almedalsveckan – Hur skapar vi hållbara verksamheter och medarbetare? Hur går vi från snack till verkstad på riktigt?

  Startdatum: 2121-07-04

  Slutdatum: 2121-07-04

  Tid: 09:00:00 - 10:30:00


  Arrangör: Rehappen AB

  Trots att vi idag vet mycket om vad vi behöver för att må bra, så skenar sjukskrivningstalen; allt fler lider av utmattningssymtom och negativ stress. Vilka byggstenar är det som krävs för att en företagskultur ska bli både lärande och hållbar? Hur klarar vi den samhällsförändring vi står inför?

  Hur stöttar man ledarskapet så att vi skapar ett långsiktigt hållbart medarbetarskap i företag och organisationer för framtiden? De flesta chefer idag saknar kunskap och förmåga att arbeta preventivt mot psykisk ohälsa. Alla vill vara sitt allra bästa jag och prestera på jobbet. Ibland händer det att det inte går – vad måste chefen och HR göra då? En ny lag gäller from 1 juni 2021. Vi lever i en alltmer komplex värld och vi står inför stora utmaningar för att klara målen i Agenda 2030. I tillägg har vi digitaliseringen där flera yrken kommer att försvinna och nya tillkommer. En undersökning gjord av Mc Kinsey Global, 2020 visar att ca 87% av cheferna förväntar sig brister i kompetensen hos sina medarbetare och mindre än hälften vet hur man ska hantera problemet.
   
  Häng med oss och ta del av vår diskussion om hur och vad du och din organisation behöver göra för att bygga hållbar kultur och ett medarbetarskap som förebygger ohälsa. Hur mår våra medarbetare och hur är hälsan en tillgång?
  Du hittar workshopen på Almedalsveckan Play.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra