Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Almedalsveckan – Vägen till väggen är lång. Hur jobbar vi preventivt och med hälsofrämjande ledarskap?

  Startdatum: 2121-07-05

  Slutdatum: 2121-07-05

  Tid: 09:00:00 - 10:30:00


  Arrangör: Rehappen AB

  Antalet sjukskrivningar på grund av stressrelaterad ohälsa har ökat lavinartat de senaste åren och över 40% av alla sjukskrivningar utgjordes 2020 av psykisk ohälsa. Idag finns stor kunskap om vad som orsaker utmattning och stressrelaterad ohälsa och hur man kan förebygga det.

  Vägen till väggen är lång. Vi har lång tid på oss för att agera för att förhindra psykisk ohälsa och utmattning. Vägen tillbaka är mycket längre och mödosam. Det finns allt att vinna på att jobba preventivt, både för organisation, samhälle och individ. 
   
  Häng med oss och ta del av vår diskussion om hur och vad du och din organisation behöver göra för att bygga hållbar kultur och ett medarbetarskap som förebygger ohälsa. Vi kommer att prata om vad organisationen, gruppen och individen kan göra för att förebygga ohälsa och stress och hur du som medarbetare och chef kan se tecken i god tid för att hinna bromsa i tid. Vi kommer att dela med oss av konkreta verktyg som du kan använda i din vardag.
  Du följer workshopen på Almedalsveckan Play.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra