Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Almedalsveckan – Vi måste ge plats åt hållbart välbefinnande för att lyckas skapa en hållbar samhällsutveckling

  Startdatum: 2121-07-04

  Slutdatum: 2121-07-04

  Tid: 20:00:00 - 21:30:00


  Arrangör: MindShift Sverige

  Hållbart välbefinnande måste ta mer plats för att vi ska kunna nå våra hållbarhetsmål! Våra psykologiska och sociala förmågor är en grundläggande resurs för utveckling av människor, organisationer, samhällen och planet. Vill du vara med och bygga gränsöverskridande broar för hållbart välbefinnande?

  När vi rustar och stärker människans utveckling ger vi rätt förutsättningar för alla att kunna navigera och hantera livets utmaningar. Det är fundamentet för hållbar samhällsutveckling. Varför är detta viktigare nu än någonsin? Varför är det avgörande för omställningen och för att kunna nå våra globala hållbarhetsmål? MindShift samlar en ny konstellation av personer med olika roller och perspektiv för hur hållbart välbefinnande ska kunna ta mer plats i vår gemensamma samhällsutveckling. Vi använder det digitala Almedalen för att formulera gemensamma ambitioner som blickar mot nästa val 2022, både genom opinion och genom test av arbetssätt för att förverkliga denna gemensamma ambition.

  Du följer samtalet på Almedalsveckan Play.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra