Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Almedalsveckan – Vilken framtid vill vi skapa? Hur vill du att samhället, arbetsliv och ditt eget liv ser ut?

  Startdatum: 2121-07-06

  Slutdatum: 2121-07-06

  Tid: 14:00:00 - 15:35:00


  Arrangör: Ship of a New Story, Emprogage, FiDE

  När du tänker på framtiden, vad ser du då? Vad vill du se? Vi ser ett samhälle där vi rör oss från att sträva efter att bli bäst i världen till att vara bäst för världen. Vi är i ett paradigmskifte och vi har alla möjligheter att styra denna skuta ut på ett fantastiskt äventyr. Men vart vill vi?
  Under workshopen bygger vi tillsammans berättelsen om framtiden. Vad är egentligen bäst för världen? Vi utmanar hur vi ser på saker och ting, saker som vi tar för givna. Vilka sanningar är du villig att utmana? Vilka frågor kan vi ställa oss som skapar både framtidstro och berättelser som ger hopp, insikter och viljan att genomföra en förändring? Vi är nyfikna på de nya idéer, mål och principer som vi under workshopen gemensamt kommer fram till är bäst för världen. För det är vi som sätter tonen i berättelsen och framtiden. Kom, öppna ditt sinne och gör din röst hörd!
   
  Ship of a New Story är en plattform där framtidens berättelse skapas – på fem olika arenor utforskar vi tillsammans skiftet från att sträva efter att bli bäst i världen till att vara bäst för världen. Hur kommer våra organisationer se ut? Hur ser arbetslivet ut? Hur görs affärer? Hur kommer våra relationer fungera? Hur kommer skola och lärande att fungera? Hur kommer vi att se på oss själva, varandra och världen?
  Du följer workshopen på Almedalsveckan Play.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra