Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng

  BeChange – Kurs i personlig utveckling som minskar din klimatpåverkan och ökar din livskvalitet

  Startdatum: 2020-09-03

  Slutdatum: 2020-11-26

  Tid: 00:00:00 - 00:00:00


  Vill du ställa om till ett mer klimatsmart liv? Gå BeChange® digitala pilotkurs till hösten!

  Eftersom det här är första gången vi kör BeChange i digitalt format så är detta en pilotkurs som vi erbjuder till rabatterat pris. Du får möjligheten att vara först med att testa detta nya format på BeChange programmet och ge oss feedback under kursens gång. Som social innovation är det viktigt för oss att anpassa programmet efter användarnas behov (här får du vara med och tycka till!). Eftersom det är första gången vi kör kursen digitalt via våran nya app så kan det komma att uppstå tekniska buggar efter vägen som vi hoppas du har övereende med.

  Låt dig bli inspirerad, lär dig mer och få nycklar till hur du minskar din klimatpåverkan och samtidigt mår bättre. Steg för steg hjälper vi dig med din inre och yttre omställning mot förändringar som gör skillnad. Vi välkomnar alla oavsett var du befinner dig på din hållbarhetsresa!

  Allt fler drömmer om att leva ett mer hållbart liv. Vissa har redan idéer kring hur de kan minska sin klimatpåverkan, men plågas av klimatångest eller bristande motivation som gör det svårt att komma vidare. Andra är entusiastiska och laddade, men saknar information och verktyg för att göra förändringarna i sin vardag. Vi vill motivera dig att våga testa nya vägar – börjar du med små steg så går det snart av sig självt!  Läs mer här!

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   Hej SMB-läsare!
   Vill du hjälpa oss nå 10 000 följare på instagram?

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra