Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Bolincentrets digitala Klimatfestival 2021

  Startdatum: 2121-05-19

  Slutdatum: 2121-05-21

  Tid: 00:00:00 - 23:59:59


  Klimatfestivalen är gratis och öppen för alla i hela Sverige men föranmälan krävs. Mer information och anmälan på Klimatfestivalens websida.

  Festivalen arrangeras årligen av Bolincentret och Vetenskapens Hus. Det är vårt största publika evenemang för mellan-, högstadie- och gymnasieelever samt intresserad allmänhet. Vi bjuder in till ett fullspäckat program som sträcker sig över tre dagar där ni kan boka in er på aktiviteter, föreläsningar och ett livesänt avslut från Campus Frescati den 21 maj som ni garanterat inte vill missa! Alla aktiviteter leds av antingen besöksledare från Vetenskapens Hus eller studenter och forskare från Bolincentret.

  Bolincentret för klimatforskning
  Bolincentret för klimatforskning är en paraplyorganisation med över 400 personer som forskar inom områden kopplade till jordens klimat. Det bildades av Stockholms universitet, KTH och SMHI och är namngivet efter professor Bert Bolin som var en föregångare inom klimatforskning och grundare av FN:s klimatpanel IPCC. Bolincentrets mål är att forska och sprida kunskap om jordens naturliga klimat och klimatvariationer, processer som påverkar klimatet, klimatmodelleringar, mänsklig påverkan på klimatet och klimatets påverkan på ekosystem, biodiversitet och människors villkor samt hur samhället kan minska de negativa konsekvenserna av klimatförändringarna.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra