Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Digital kurs i personlig utveckling – för ett klimatsmartare liv på dina villkor

  Startdatum: 2121-01-28

  Slutdatum: 2121-03-25

  Tid: 18:00:00 - 19:00:00


  Res inåt och utvecklas ihop med oss! Kursstart 28e Januari

  Vill du ställa om till ett mer klimatsmart liv? Du är inte ensam. Nästan 8 av 10 svenskar vill leva mer klimatsmart än vad de gör idag. Dessutom känner nästan hälften av svenskarna idag en klimatoro.

  Vi ger dig nycklarna till självledarskap inom klimatfrågan, de praktiska såväl som de mentala. Vi hjälper dig att ställa om till ett mer klimatsmart liv på dina villkor så att du känner minskad oro och ökad livskvalitet!

  Som deltagare ingår du i en grupp som peppar och stöttar varandra och du kommer att upptäcka att det är kul, meningsfullt och möjligt att förverkliga din vision. BeChange® fokuserar på förändringar som går ihop med just ditt livspussel och utlovar en kurs fri från pekpinnar och skrämselpropaganda!

  I grundpaketet ingår:

  • 5 live sessioner via Zoom som består av miniföreläsningar och diskussioner med andra kursare kursare. Du kommer också bli tilldelad en buddy-grupp som du varannan vecka har möjlighet att online-fika med.
  • Vårt digitala kurskoncept (anpassat för mobil såväl som dator)
  • Möjlighet att ställa frågor direkt till coacherna

  För mer info och bokning se här

  Eller kontakta oss på info@bechange.se

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra