Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng

  DISTANSUTBILDNING I GRI STANDARDS

  Startdatum: 2020-08-26

  Slutdatum: 2020-08-27

  Tid: 00:00:00 - 23:59:59


  Ladda för nästa år! Nu kan du gå Global Reporting Initiatives certifierade och hyllade utbildning i hållbarhetsredovisning enligt GRI Standards  – helt på distans.

  CERTIFIERAD GRI-PARTNER

  Goodpoint är certifierad utbildningspartner till Global Reporting Initiative (GRI). Det gör att deltagarna på den här utbildningen får ett certifikat som bevis på sina nya kunskaper efter avslutad kurs. Under utbildningen kommer du att guidas genom två dagar av teori, praktiska övningar och ett flertal konkreta exempel från Sverige och resten av världen.

  LÄR DIG VÄRLDENS MEST ANVÄNDA STANDARDS

  GRI-standards riktlinjer för hållbarhetsredovisning är den mest använda standarden för hållbarhetsredovisning och används av företag i hela världen. Genom hållbarhetsredovisning kan företag och organisationer bland annat förbättra sina möjligheter att identifiera och hantera risker, att ta tillvara på möjligheter samt öka förtroendet för sitt hållbarhetsarbete bland intressenter.

  Som deltagare på denna utbildning lär du dig att hållbarhetsredovisa i enlighet med GRI Standards och får tips om hur din organisation kan utveckla sitt hållbarhetsarbete genom effektiv redovisning och kommunikation. Under utbildningen varvar vi hela tiden teori, fallstudier och övningar. Denna utbildning sker helt digitalt, men vi eftersträvar att göra utbildningen så interaktiv och lik en ”klassrumsutbildning” som vi bara kan. Efter utbildningen får du som kursdeltagare ett certifikat från GRI:s internationella sekretariat i Amsterdam.

  UTBILDNINGSMÅL

  Efter avslutad utbildning har du:

  • God kunskap om grunderna i hållbarhetsredovisning enligt GRI Standards.
  • En inblick i hur svenska företag använder hållbarhetsredovisning för att skapa affärsnytta.
  • Praktisk kunskap om hur du lägger upp arbetet med att hållbarhetsredovisa på ett effektivt sätt.
  • Kunskap om GRI:s redovisningsprinciper och tillämpning.
  • Kunskap om hur du engagerar intressenter i en öppen dialog.
  • Kunskap om hur du utför en väsentlighetsanalys enligt GRI:s principer.
  • Kunskap om tillämpning av GRI:s principer för innehåll och kvalitet i hållbarhetsredovisning.
  • Kunskap om andra redovisningsramverk, exempelvis lagstadgad hållbarhetsrapport enligt ÅRL, och hur de relaterar till GRI Standards.

  Läs mer och registrera dig här

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   Hej SMB-läsare!
   Vill du hjälpa oss nå 10 000 följare på instagram?

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra