Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Flyttmönster i ett förändrat arbetsliv

  Startdatum: 2121-03-31

  Slutdatum: 2121-03-31

  Tid: 10:00:00 - 11:00:00


  Futurion bjuder in till webinar 31 mars: ”Flyttmönster i ett förändrat arbetsliv”.

  Distansarbetet får fler än någonsin att öppna ögonen för möjligheten att bosätta sig på en annan plats än där jobbet finns – tillfälligt eller permanent. Parallellt ser vi satsningar från städer och regioner som vill locka till sig distansarbetare från när och fjärran för att stärka det lokala samhället.
  I Futurions och The Remote Labs nya rapport ”Flyttmönster i ett förändrat arbetsliv” skannar vi signalerna som kan komma att förändra normen kring bostadsort och arbetsliv i framtiden. Har pandemin för alltid ändrat vår syn på vad det innebär att gå till jobbet?
  Välkommen till ett samtal om trenderna som driver ett mer distansoberoende arbetsliv, och dess möjligheter och utmaningar.
  Mer information i Facebook-eventet samt anmälan till seminarium@futurion.se (för att erhålla Zoom-länk).
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra