Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Framtidens digitala arbetsplats

  Startdatum: 2121-05-05

  Slutdatum: 2121-05-05

  Tid: 16:00:00 - 17:00:00


  IVA Studentråd tillsammans med IVA Väst bjuder in till samtal kring framtidens digitala arbetsplats. Tillsammans med en panel av sakkunniga forskare, näringslivsrepresentanter och framtida arbetstagare tar vi tempen på vad COVID-pandemin har haft för påverkan på hur arbetsplatsen i dagsläget ser ut och fungerar.

  Detta följs upp av ett panelsamtal där vi siar kring vilka förändringar som består, försvinner eller tillkommer framöver. Behöver man verkligen träffas fysiskt för att kunna arbeta tillsammans? Vad kan ett fysiskt distanserat format få för konsekvenser för individen, företagen och Sverige AB? Hur har produktivitet och engagemang påverkats av ett digitalt format? Dessa frågor och fler kommer vi försöka att svara på tillsammans under detta en timmes långa livesända seminarium.

  Mer information och länk till anmälan på IVA:s hemsida.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra