Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Från blommor och bin till pollineringsplan

  Startdatum: 2020-11-04

  Slutdatum: 2020-11-04

  Tid: 12:30:00 - 13:15:00


  Den tätortsnära naturen och även miljöer i städer har visat sig kunna erbjuda en fristad för en hel del pollinerande insekter, men hur bra de klarar sig beror på hur vi utformar våra miljöer. Vi delar med oss av våra insikter och erfarenheter och hoppas att du vill vara med och lyssna och ställa frågor!

  • Datum och tid: 4 november 12.30-13.15
  • Anmälan: anmalan@ekologigruppen.se
  • Kostnad: Gratis
  • Sista anmälningsdatum: 2 november
  • Målgrupp: Alla som jobbar med och fattar beslut om samhällsplanering

  Om våra talare

  Jesper Arnström är grönplanerare med en master i miljövård och fysisk planering från Stockholms universitet. Jesper är en av våra experter på grönstrukturplanering och har bland annat jobbat med Södertäljes pollineringsplan. På webbinariet kommer Jesper att koppla pollinering till strategisk nivå.

  Raul Vicente är en vetgirig och artkunnig ekolog med en Fil. kand. i BioGeovetenskap. Raul jobbar framförallt med naturvärdesinventeringar och fördjupade artinventeringar, ofta i stadsnära miljöer. Raul kommer bland annat att prata om hur enkla åtgärder i landskapet kan skapa bättre förutsättningar för pollinerande insekters hela livscykel.

   

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra